Boundless in laboratory staffing
 
Wij zoeken
chemisch analisten
Academy
   

Dutchlab Experience

Internationaal hoogopgeleid personeel dat tegen lage kosten 6 tot 12 maanden meewerkt binnen uw organisatie!

Het aanbieden van een werkervaringsplaats vraagt van uw organisatie weinig begeleiding. Het doel van de internationale stagiaires is puur het opdoen van werkervaring. Ze hoeven géén onderzoek te doen of uitgebreide verslagen te schrijven. Zij moeten 'meters' gaan maken, meewerken dus om zo breder en completer opgeleid te raken.

Wat is het voordeel voor uw organisatie?

De stagiaires gaan tegen relatief lage kosten meewerken in uw organisatie, waardoor ze veel werk uit handen kunnen nemen. Verder is het voor u wellicht ook een prima overbrugging van de hectische vakantieperiode in de zomer.


De voordelen voor u op een rijtje:

- Hoog opgeleide kandidaten (BSc, MSc, of zelfs PhD);
- Een volwaardige werknemer tegen relatief lage kosten;
- Alle bijkomende zaken worden door ScientiQ uit handen genomen;
- Na de stage en diploma kosteloos overnemen.


Kandidaten worden na een uitgebreide screening, aangeboden met een uitgebreid CV met meer informatie over hun persoonlijkheid en motivatie voor het project. Er is bovendien de mogelijkheid om de kandidaten per Skype te interviewen.

Inhoud van het project

- Voordelig All-in tarief per uur per kandidaat
- Fulltime beschikbaarheid gedurende 6 tot 12 maanden
- Goede huisvesting voor de kandidaat
- Stagevergoeding van €500,- per maand voor de stagiair
- Vervoer naar het werk en terug
- WA-, reis- en zorgverzekering 
- 24-uurs begeleiding van de kandidaat door ScientiQ
- Nederlandse cultuurles vooraf

Het project is inmiddels zeer succesvol bij diverse grote laboratoria op de Nederlandse markt.

Indien u vragen heeft over het project, of wanneer u graag CV's van kandidaten ontvangt, kunt u ons bereiken op 076-548 13 20. Wij staan u graag te woord.

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

Referenties

Ik kwam in aanraking met ScientiQ via een food & chemie vacaturesite. Omdat ik een opleiding en ervaring heb in food en chemie heb ik mijn CV gestuurd. Kort daarna werd ik uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek en niet lang daarna kreeg ik mijn eerste aanbod.

Ik heb eerst voor ScientiQ gewerkt tijdens de Dutchlab Experience, als stagiair GC-analist bij een onderdeel van Eurofins. Dat paste goed bij mijn studie en onderzoek naar pesticiden met GC. Deze werkervaring sloot precies aan bij mijn theoretische kennis.


In de zomer van 2010 was ik op zoek naar vakantiewerk. Ik zat in het vierde jaar van het MLO en wilde voordat ik verder ging studeren nog wat werkervaring opdoen. Via internet zag ik een advertentie van ScientiQ Staffing en besloot ik een mailtje te sturen.