Boundless in laboratory staffing
 
Wij zoeken
chemisch analisten
 

baan laboratorium

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de laboratoriumbranche? Bekijk dan de laboratorium vacatures van Scientiq en vindt de baan die bij jou past. Wij bieden je een ruim aanbod aan vacatures in vakgebieden zoals chemisch analist, moleculair bioloog en test engineer. Ook bieden we jou de kans om te blijven ontwikkelen met de Scientiq Academy. Hierin kan jij periodiek een cursus of opleiding kiezen die aansluit bij jouw interesses of behoeftes en zorgen we dat jij je blijft ontwikkelen. Zo kan jij de volgende stap maken in je carrière.

Een succesvolle carrière met een baan in het laboratorium

Bij Scientiq bieden we jou een uitdagende baan in de laboratoriumbranche waarin jij grenzen kan verleggen en dagelijks werkt aan jouw toekomst. Zo bieden we jou begeleiding op maat waarmee jij werkt aan een succesvolle carrière.

Bij Scientiq kan je terecht voor verschillende soorten dienstverbanden. Zo kan je bij een werkgever aan de slag op projectbasis, een functie vervullen op detacheringbasis of juist kiezen voor een laboratorium baan met een vast dienstverband. Dus of je nu op zoek bent naar flexibiliteit of zekerheid, bij Scientiq vind je ongetwijfeld de baan die bij jou past.

Breed aanbod laboratorium vacatures

In ons vacaturebestand vind je een breed aanbod aan laboratorium vacatures. Zo bieden we regelmatig vacatures in functies zoals chemisch analisten, service engineers, laboranten en meer.

Daarnaast kunnen onze specialisten ook doelgericht voor jou op zoek gaan naar de laboratorium baan die bij jou past. Met een persoonlijke aanpak en een gestructureerde werkwijze vinden zij de baan die jou de beste carrièremogelijkheden biedt en waar jij op je plek zit.

Dus bekijk de laboratorium vacatures en ga op zoek naar een passende baan in de laboratoriumbranche!

ScientiQ test

Ben jij een echte ScientiQ professional?

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

Aissam vond zijn eerste baan via ScientiQ

Na mijn afstudeerstage van het HLO in de zomer van 2011 ben ik actief op zoek gegaan naar een leuke en uitdagende baan. Hierbij kwam ik op internet een vacature van ScientiQ tegen, die mij enorm aansprak.