Boundless in laboratory staffing
 
Wij zoeken
chemisch analisten

Onze diensten

Bij ScientiQ Staffing staat de mens centraal. Vanuit een simultane belangenbehartiging streven wij in ieder traject naar een aangename, uitdagende en constructieve wisselwerking tussen adviseur, opdrachtgever en kandidaat. Afhankelijk van ieders wensen en eisen kan die wisselwerking op diverse manieren worden ingevuld:

Werken op projectbasis/ uitzendbasis

Flexibiliteit. Dat is waar het bij deze vorm van uitzenden om draait. Onderlinge afspraken hebben hierbij een redelijk vrijblijvend karakter, waardoor werkgever en werknemer van maximale vrijheid en minimaal risico profiteren. De motivatie en het kennisniveau van de projectmedewerker blijven uiteraard gegarandeerd, evenals de kwaliteit van onze begeleiding.

Werving & Selectie

Een ideale constructie voor bedrijven die op zoek zijn naar een geschikte werknemer, maar de verwerving daarvan liever niet zelf verrichten. Op basis van uw functieprofiel en bedrijfscultuur selecteert ScientiQ Staffing een passende, goed geschoolde en gemotiveerde werknemer. Na een korte detacheringsperiode, of een directe overname middels een recruitmentfee, treedt deze kandidaat bij u in dienst.

Vast dienstverband bij ScientiQ

Ambitieuze, gemotiveerde laboranten die een uitdagende en afwisselende carrière ambiëren, hebben de mogelijkheid om deel uit te maken van het vaste team van ScientiQ Staffing. Zij worden op projectbasis ingeleend door de meest toonaangevende bedrijven, die op zoek zijn naar een kwalitatieve arbeidskracht die snel inzetbaar en productief is. Naast afwisseling en rijke ervaring, krijg je als vaste ScientiQ medewerker ook nog eens uitstekende arbeidsvoorwaarden aangeboden.

Outplacement

Wij kunnen tevens helpen bij outplacement. Voor bedrijven, maar ook op initiatief van werkzoekenden. Voor beiden hebben wij een uitgebreid specifiek programma samengesteld. Het grote voordeel van outplacement via ScientiQ is dat wij vell kennis van de laboratoriumbranche hebben en over een uitgebreid netwerk beschikken binnen deze branche. Hierdoor kunnen wij doorgaans veel gerichter werken dan algemene outplacement leveranciers. 

Referenties

Lees hier alles over tevreden werknemers en werkgevers.

Topvacatures in de kijker!

Kijk hier voor de nieuwste ScientiQ vacatures!