Boundless in laboratory staffing
 
Wij zoeken
chemisch analisten

Onze kwaliteit

Hoe ver de technologische ontwikkelingen ook zullen gaan, de mens staat altijd centraal in elk innovatief proces. Onze adviseurs worden dan ook regelmatig getraind en bijgeschoold om onze strenge selectieprocedures te kunnen handhaven. Hoe hoog de personele nood ook is, de kwaliteit van onze kandidaten en onze dienstverlening hebben bij ons altijd de hoogste prioriteit. Onze kwaliteitsbelofte zorgt ervoor dat wij keer op keer onze grenzen kunnen verleggen om aan de wensen van onze kandidaten en opdrachtgevers te voldoen. Oftewel: ScientiQ Staffing is Boundless in laboratory staffing!

ScientiQ Academy

Tijdens de detacheringsperiode kunnen onze medewerkers zich verder ontwikkelen via de cursussen van onze eigen "ScientiQ Academy". Onze academy biedt naast technische cursussen ook taalcursussen en persoonlijke coachings trajecten. Dit zorgt ervoor dat onze medewerkers zichzelf tijdens de detacheringsperiode verder kunnen ontwikkelen en het slagingspercentage van de plaatsing aanzienlijk vergroot wordt.

Vrijwaren aansprakelijkheid/ NEN4400

ScientiQ Staffing werkt voor verloning en facturatie samen met een professionele partij. Deze partij is opgenomen in het register van de stichting Normering Arbeid. Zij voldoen aan de NEN4400 norm en worden hier periodiek op gecontroleerd. Zij beschikken tevens over een G-rekening, zijn NBBU Lid en hebben ook een erkenning in BelgiĆ«. 

Referenties

Lees hier alles over tevreden werknemers en werkgevers.