Boundless in laboratory staffing
 
Wij zoeken
chemisch analisten

Onze meerwaarde

ScientiQ Staffing is anders dan andere detacheringsbureaus in de laboratoriumbranche. Dankzij ons professionele team en ons uitgebreide netwerk aan Nederlandse en Europese toplaboranten kunnen wij nét even een stapje verder gaan. En dat werkt in meerdere opzichten in het voordeel van onze kandidaten én opdrachtgevers:

Kwaliteit

Wie via ScientiQ Staffing aan de slag wil, moet aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Op deze manier garanderen wij onze opdrachtgevers niet alleen een ruime, maar ook nog eens de béste keuze uit gemotiveerd personeel. Als kandidaat kun je hier natuurlijk ook de nodige kwaliteit voor terugverwachten. Wij bieden jou de beste begeleiding, uitstekende doorgroeimogelijkheden en natuurlijk een uitdagende baan die volledig bij je past!

Professionele begeleiding

Om ervoor te zorgen dat er een perfecte match plaatsvindt tussen een van onze toplaboranten en een opdrachtgever, is de beste begeleiding nodig. Onze adviseurs hebben daarom niet alleen uitgebreide expertise in detachering, maar ook de nodige vakinhoudelijke kennis. Ook zijn zij op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen, zodat zij gericht kunnen inspelen op de actuele behoeften van elke opdrachtgever.

Persoonlijke aanpak

Wij streven naar een prettige en persoonlijke samenwerking met onze kandidaten. Graag leren wij de persoon achter het CV kennen, zodat we een perfect passend bedrijf en functie voor hen kunnen vinden. Maar ook onze opdrachtgevers leren we graag kennen. Goed kennen. Want alleen zo kunnen we de perfect passende kandidaat vinden. Hebben we de juiste persoon eenmaal gevonden, dan blijven we onze opdrachtgevers graag van dienst. Met vrijblijvend advies. Met professionele begeleiding. En door continu in te spelen op de actuele marktontwikkelingen.

Maatwerk

Ben jij een (aankomend) laborant, op zoek naar een bedrijf waar je je vakspecifieke kennis kunt combineren met leidinggevende capaciteiten? Of zoekt u als opdrachtgever naar een R&D engineer met laboratoriumkennis? Wat de wensen ook zijn, ScientiQ Staffing selecteert precies de werkgever of kandidaat die hieraan voldoet. Maar dat is niet het enige dat wij onder maatwerk verstaan. Ook in de detacheringsovereenkomst laten wij ons niet beperken tot het conventionele. In samenspraak met werkgever en werknemer stellen we een contract op die geheel is afgestemd op ieders wensen en eisen.

Wij regelen het!

Om de perfecte match te maken, gaan we verder dan het gebruikelijke. Létterlijk verder. Dankzij ons internationale netwerk kunnen we aan de personele vraag in de Nederlandse laboratoriumbranche blijven voldoen en tegelijkertijd bieden we buitenlands toptalent de kans op een interessante carrière. Bovendien regelt ScientiQ Staffing alle organisatorische en administratieve zaken die met de inburgering en immigratie van de internationale werknemer te maken hebben.

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

Topvacatures in de kijker!

Kijk hier voor de nieuwste ScientiQ vacatures!

Referenties

Lees hier alles over tevreden werknemers en werkgevers.