Boundless in laboratory staffing
 
Wij zoeken
chemisch analisten
 

Job laboratorium

Scientiq is specialist in laboratorium vacatures en zorgt dat jij snel een passende job in de laboratoriumbranche vindt. Met een baan bij Scientiq kies je voor een baan met perspectief. Een job waarin jij grenzen verlegt en dagelijks werkt aan een succesvolle carrière. Oftewel: de baan die bij jou past.

Ruim aanbod laboratorium vacatures

Als detacheringsspecialist voor laboratoriumpersoneel bieden we een ruim aanbod aan laboratorium vacatures voor verschillende functies binnen de laboratorium branche. Zo hebben wij onder andere regelmatig vacatures voor chemisch analisten, laboranten, moleculair biologen en meer.

Naast het huidige aanbod laboratorium vacatures kunnen de detacheringsspecialisten van Scientiq ook doelgericht voor jou op zoek gaan naar de baan die bij jou past.

De laboratorium job die bij jou past

Bij Scientiq vind je de laboratorium job die bij jou past. Wij bieden laboratorium vacatures met verschillende dienstverbanden. Zo bieden wij onder andere vacatures op projectbasis, kan je aan de slag op detacheringsbasis via Scientiq en bieden wij regelmatig laboratorium vacatures met een vast dienstverband. Afgestemd op jouw wensen gaan onze consultants gericht voor jou op zoek naar de laboratorium job die bij jou past.

Daarnaast vinden we het bij Scientiq ook belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. Hiervoor bieden wij de Scientiq Academy waarin jij elke zes maanden een cursus mag kiezen die aansluit bij jouw interesses of behoeftes. Zo bieden we jou de mogelijkheid om te ontwikkelen en te bouwen aan je carrière.

Dus bekijk de laboratorium vacatures en ga op zoek naar een passende job in de laboratoriumbranche!

ScientiQ test

Ben jij een echte ScientiQ professional?

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

Referenties

Lees hier alles over tevreden werknemers en werkgevers.