Boundless in laboratory staffing
 
Wij zoeken
chemisch analisten
 

Laboratorium vacatures Den Haag

In Den Haag en omgeving zijn veel laboratoria gevestigd. Werk jij nu in een laboratorium, maar ben je toe aan wat anders? Of start je jouw carrière in een laboratorium net op en zoek je een leuke, uitdagende baan? Wat jouw wensen ook zijn: ScientiQ is jouw startpunt voor de leukste laboratoriumvacatures in Den Haag!

Persoonlijke kennismaking

Wanneer je net begint aan je carrière, is het leuk om diverse laboratoria te kunnen werken. Zo kun je ontdekken welk laboratorium jou het meest aanspreekt, en welke werkomgeving juist niet. Dan is een uitzendovereenkomst voor jou de beste oplossing. Werk je liever op één laboratorium? Dan is werving & selectie of detachering voor jou meer geschikt. Om jou beter te leren kennen, en om erachter te komen welk contract en welk laboratorium bij jou past, leren we jou graag beter kennen. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek kun je je jouw voorkeuren aangeven en vertellen we jou wat je van ons kunt verwachten.

Vacatures op alle niveaus

Bij ScientiQ hebben we laboratoriumvacatures op alle niveaus. Of je nu een opleiding op mbo-, hbo- of universitair niveau hebt: we hebben altijd een geschikte vacature voor jou in Den Haag of omgeving. Veel laboratoria in Den Haag werken met ons samen en vertrouwen op ScientiQ, wanneer ze laboratoriumvacatures hebben. Daarom kun je bij ScientiQ kiezen uit een breed en gevarieerd aanbod vacatures.

Diverse sectoren

Bij ScientiQ hebben we laboratoriumvacatures in diverse soorten laboratoria. Je kunt aan de slag in laboratoria in de farmaceutische en medische sector, maar ook in de (petro)chemie, de industrie, life sciences of de watersector. Waar jouw interesses en ervaring ook liggen: je vindt bij ScientiQ de leukste laboratoriumvacatures in Den Haag en omstreken. En werk je eenmaal een half jaar voor ons, dan kun je een training of cursus volgen via onze ScientiQ Academy. Zo blijft jouw kennis op peil!

Solliciteer direct

Ben je nieuwsgierig geworden naar de laboratoriumvacatures van ScientiQ in Den Haag? Bekijk dan snel ons vacatureoverzicht. Solliciteren doe je snel en makkelijk via de sollicitatiebutton. Wil je meer weten, dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Ontmoeten we elkaar snel?

Topvacatures in de kijker!

Kijk hier voor de nieuwste ScientiQ vacatures!

Onze specialisaties

Lees hier alles over de specialisaties van ScientiQ!

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.