Boundless in laboratory staffing
 
Wij zoeken
chemisch analisten
 

Laboratorium vacatures Dordrecht

In Dordrecht en omstreken zijn veel laboratoria gevestigd. Dordrecht is dan ook ideaal gelegen, met de (petro)chemische industrie in zowel Rotterdam als Moerdijk om de hoek. En natuurlijk zijn er ook in Dordrecht zelf volop laboratoriumvacatures te vinden. ScientiQ verzamelt de leukste vacatures voor je. Jouw nieuwe baan in een laboratorium begint bij ons!

Verschillende laboratoria

De bedrijven en instellingen die op ScientiQ vertrouwen voor het invullen van hun laboratoriumvacatures zijn heel uiteenlopend. Zo zijn we actief op het gebied van (petro)chemie, waterkwaliteit en industrie, maar ook in de medische en farmaceutische sector kiezen veel organisaties in Dordrecht ervoor om ScientiQ in te schakelen wanneer ze een laboratoriumvacature hebben. Waarom ze dat doen? Heel simpel: ze weten dat ScientiQ beschikt over goed gekwalificeerde medewerkers. Mensen zoals jij!

Vacatures op alle niveaus

Of jij nu een opleiding hebt op mbo-, hbo- of wo-niveau: ScientiQ heeft vacatures in Dordrecht op alle werk- en denkniveaus. Jouw ideale baan zit er dus zeker tussen. En werk je eenmaal een half jaar via ScientiQ, dan kun je deelnemen aan cursussen en trainingen. Zo houd je jouw skills en vakkennis up-to-date.

Persoonlijke aanpak

Bij ScientiQ vinden we het belangrijk dat een vacature in een laboratorium niet alleen bij jouw opleiding en ervaring past, maar ook bij jouw persoonlijkheid. Daarom maken we graag persoonlijk kennis met jou. Zo kunnen we erachter komen wie jij bent, wat jouw drijfveren zijn en in wat voor organisatie jij het beste past. Aan de hand daarvan kunnen we jou nog beter helpen bij het vinden van jouw nieuwe baan in een laboratorium waar jij het beste tot je recht komt.

Contractvormen

Wil jij graag ontdekken wat je écht leuk vindt en een kijkje nemen in de keuken van verschillende laboratoria? Dan is een uitzendcontract voor jou de beste oplossing. Heb je liever een vaste werkomgeving, dan is een detachering of werving & selectie voor jou de beste contractvorm. Jouw contactpersoon bij ScientiQ bespreekt jouw wensen en voorkeuren, zodat jij het contract krijgt dat het beste bij jou past.

Laboratoriumvacatures Dordrecht

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die ScientiQ jou biedt? Bekijk dan snel ons overzicht met vacatures in Dordrecht en daarbuiten. Er zijn vacatures in verschillende soorten laboratoria, dus er zit vast een vacature tussen die jou aanspreekt. Heb je een leuke laboratoriumvacature gevonden, dan kun je snel en gemakkelijk solliciteren via de sollicitatiebutton. Liever eerst meer informatie? Dat kan natuurlijk ook. Aarzel niet om contact op te nemen. Spreken we jou snel? 

Topvacatures in de kijker!

Kijk hier voor de nieuwste ScientiQ vacatures!

Onze specialisaties

Lees hier alles over de specialisaties van ScientiQ!

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.