Boundless in laboratory staffing
 
Wij zoeken
chemisch analisten
 

Laboratorium vacatures hbo

Een carrière in een laboratorium is leuk en veelzijdig. Het wordt nóg prettiger wanneer je ervan op aan kunt dat alles goed geregeld is qua contract, je één aanspreekpunt hebt voor al je vragen én je gebruik kunt maken van een uitgebreid scholings- en cursusaanbod. ScientiQ biedt jou al deze voordelen. Heb jij een hbo-diploma op het gebied van laboratoriumwerk, bijvoorbeeld hlo, en zoek je een nieuwe uitdaging? Bekijk dan onze laboratoriumvacatures op hbo-niveau!

Beste laboratoriumvacatures
ScientiQ is hét bureau voor vakspecialisten in de laboratoriumbranche. Hoewel het hoofdkantoor is gevestigd in Breda, werken we in heel Nederland. We verzamelen de beste laboratoriumvacatures op hbo-niveau en vullen die in met mensen zoals jij. Ambitieuze professionals met een hbo-opleiding in de laboratoriumbranche. Ben je net klaar met je opleiding op het hbo? Of heb je al enige jaren ervaring in laboratoria? Wat je ervaring ook is: er is altijd een leuke laboratoriumvacature voor jou!

Diverse soorten laboratoria
De laboratoriumvacatures op hbo-niveau bij ScientiQ zijn heel uiteenlopend. Zo hebben we vacatures op medisch en farmaceutisch gebied, maar schakelen ook laboratoria die zich bezighouden met voedselveiligheid en waterkwaliteit ons in. Daarnaast hebben we laboratoriumvacatures in de petrochemische branche. Je kunt bij ScientiQ dus alle kanten op.

De voordelen van ScientiQ
Bij ScientiQ vinden we persoonlijk contact belangrijk. Daarom bespreekt jouw vaste contactpersoon jouw wensen en mogelijkheden met jou. Vind je het leuk om in diverse laboratoria te werken? Dan is een uitzendcontract voor jou misschien wel ideaal. Heb je liever een vaste werkomgeving? Dan is werving & selectie of detachering meer geschikt voor jou. Bij ScientiQ hebben we diverse contractvormen. Er is dus altijd een contract dat bij jou past. Werk je een half jaar voor ons, dan kun je gebruikmaken van het cursusaanbod van de ScientiQ Academy. Zo blijft jouw kennis up-to-date.

Onze hbo labotoriumvacatures
Wil jij ook een nieuwe uitdaging in een laboratorium? Bekijk dan al onze hbo laboratoriumvacatures. Er zit altijd een leuke baan voor jou bij. Solliciteren kan rechtstreeks via de sollicitatiebutton. Heb je vragen over een vacature? Neem gerust contact op! Maken we binnenkort kennis met jou? 

Topvacatures in de kijker!

Kijk hier voor de nieuwste ScientiQ vacatures!

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.