Boundless in laboratory staffing
 
Wij zoeken
chemisch analisten
 

Laboratorium vacatures mbo

Werken in een laboratorium is leuk, betekenisvol en afwisselend. Je werkt met moderne technieken in een uitdagende omgeving. Zoek jij een baan in een laboratorium? En heb je een opleiding op mbo-niveau, bijvoorbeeld mlo? Dan vind je bij ScientiQ de uitdaging die je zoekt. Wij hebben volop laboratoriumvacatures op mbo-niveau.

Specialist in laboratoriumvacatures
ScientiQ is gevestigd in Breda, maar is in heel Nederland actief als specialist op het gebied van laboratoriumvacatures. Of je nu net klaar bent met je mbo-opleiding of al enkele jaren ervaring hebt: we hebben altijd een laboratoriumvacature op mbo-niveau die bij jouw ervaring en interesses past.  

Contractvormen
Wanneer je via ScientiQ jouw nieuwe uitdaging in een laboratorium gaat zoeken, is het belangrijk dat je het contract krijgt dat bij je past. Daarom bespreken we tijdens een persoonlijk intakegesprek jouw wensen en mogelijkheden. Je kunt bij ScientiQ bijvoorbeeld aan de slag via een uitzendcontract, waardoor je in veel verschillende laboratoria kunt werken. Maar ook werving & selectie, waarbij je direct bij onze opdrachtgever in dienst treedt, of detachering zijn contractvormen die ScientiQ je aanbiedt. Wanneer je zes maanden voor ons werkt, kun je bovendien gebruikmaken van ons cursusaanbod via de ScientiQ Academy.

Verschillende soorten laboratoria
Bij ScientiQ hebben we laboratoriumvacatures op mbo-niveau in verschillende soorten laboratoria. Zo kun je bijvoorbeeld gaan werken in een laboratorium dat zich bezighoudt met waterkwaliteit, maar ook research & development, petrochemische laboratoria en voedselproducenten laten hun laboratoriumvacatures regelmatig vervullen door ScientiQ.

Vind jouw laboratoriumvacature
Heb jij een mbo-diploma en zoek jij de leukste laboratoriumvacatures? Bekijk dan ons aanbod en solliciteer direct via onze handige sollicitatiebutton. Eén van onze medewerkers neemt dan contact met je op en bespreekt jouw mogelijkheden en wensen met je. Je hebt bij ScientiQ één aanspreekpunt. Wel zo handig! Bekijk dus snel onze laboratoriumvacatures en solliciteer snel. 

Topvacatures in de kijker!

Kijk hier voor de nieuwste ScientiQ vacatures!

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.