Boundless in laboratory staffing
 
Wij zoeken
chemisch analisten
 

Laboratorium vacatures Moerdijk

In Moerdijk zijn veel verschillende laboratoria te vinden. Er is natuurlijk veel (petro)chemische industrie, maar in de directe omgeving van Moerdijk zijn ook laboratoria in andere branches. Veel van deze laboratoria vertrouwen op ScientiQ, wanneer ze laboratoriumvacatures hebben.

Jouw nieuwe baan in een laboratorium

Werk jij nu in een laboratorium, maar ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of heb je net je diploma gehaald en wil je nu ervaring opdoen, liefst in verschillende laboratoria? Wat jouw wensen en voorkeuren ook zijn: ScientiQ heeft altijd een laboratoriumvacature die bij jou past. Omdat we verschillende contractvormen kennen, zoals werving & selectie, detachering en uitzenden, kun je zo flexibel of vast werken als jij wilt. Ideaal!

Alle opleidingsniveaus

Bij ScientiQ hebben we laboratoriumvacatures op diverse opleidingsniveaus. Of je nu een mbo-, hbo- of universitaire opleiding hebt: je vindt bij ons altijd een baan die past bij jouw werk- en denkniveau. Daarnaast kun je, zodra je een half jaar via ScientiQ werkt, gebruik maken van de ScientiQ Academy. Deze biedt cursussen en trainingen om jouw kennis up-to-date te houden.

Diverse branches

In de regio van Moerdijk zijn veel verschillende soorten laboratoria te vinden. Je denkt in eerste instantie misschien vooral aan de (petro)chemische industrie die in dit gebied actief is, maar er zijn ook volop andere branches waarin je kunt werken. Zo zijn er laboratoriumvacatures op het gebied van gezondheidszorg, farmacie, waterkwaliteit en life sciences. Wat jouw expertise ook is, ScientiQ heeft altijd een leuke laboratoriumbaan voor jou!

Bekijk de laboratoriumvacatures in Moerdijk

Ben je nieuwsgierig geworden naar de laboratoriumvacatures in Moerdijk die ScientiQ voor jou heeft verzameld? Bekijk dan snel het vacatureoverzicht op onze site. Solliciteren doe je snel en makkelijk via de speciale button. Wil je liever eerst een kennismakingsgesprek, heb je vragen over onze werkwijze of wil je meer weten over een vacature? Neem dan gerust contact op. Spreken we elkaar snel?

Topvacatures in de kijker!

Kijk hier voor de nieuwste ScientiQ vacatures!

Onze specialisaties

Lees hier alles over de specialisaties van ScientiQ!

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.