Boundless in laboratory staffing
 
Wij zoeken
chemisch analisten
 

Laboratorium vacatures Rotterdam

In de regio Rotterdam zijn volop leuke laboratoriumvacatures te vinden. Er zijn tal van interessante organisaties op het gebied van chemie, petrochemie en life sciences die regelmatig nieuwe medewerkers zoeken voor hun laboratoria. Alleen: waar vind je die leuke laboratoriumvacatures in Rotterdam? Heel simpel: ScientiQ verzamelt ze voor je!

Vacatures op alle niveaus

ScientiQ is dé staffing specialist voor laboratoriumvacatures. We werken in heel Nederland, dus ook in Rotterdam. In jouw stad hebben we vaak vacatures in laboratoria, in allerlei branches. Of jij nu een mbo-, hbo- of wo-diploma hebt: er is altijd een vacature die bij jouw werk- en denkniveau past. Maar we willen natuurlijk ook weten of de vacature bij jouw persoonlijkheid en jouw voorkeuren past. Daarom leren wij jou graag eerst goed kennen, zodat we je aan jouw ideale baan kunnen helpen. Werk je eenmaal in een laboratorium in Rotterdam? Ook dan houden we regelmatig contact. Jouw vaste contactpersoon staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Trainingen en cursussen

Wij vinden het belangrijk dat je je kunt ontwikkelen in je werk en binnen je vakgebied. Daarom biedt ScientiQ laboratoriummedewerkers op alle niveaus veel kansen en mogelijkheden. Wanneer je een half jaar voor ons werkt, kun je bijvoorbeeld een cursus of training volgen via onze ScientiQ Academy. Dat helpt je om jouw kennis up-to-date te houden.

Diverse soorten laboratoria

Bij ScientiQ hebben we laboratoriumvacatures in Rotterdam in diverse werkgebieden. Je kunt aan de slag in life sciences of (petro)chemie, maar ook in de medische of farmaceutische sector hebben we vacatures. Verschillende laboratoria in Rotterdam en omstreken hebben ons inmiddels leren kennen als een betrouwbare partner en kiezen dus voor ons, wanneer ze laboratoriumvacatures hebben.

Flexibel of meer vastigheid

Wil jij graag via ScientiQ aan de slag, dan gaan we samen met jou op zoek naar het juiste contract voor jou. Wil je graag in verschillende Rotterdamse laboratoria werken, dan is een uitzendcontract de beste keuze. Zoek je meer vastigheid en werk je liever wat langer in hetzelfde laboratorium, dan is detachering of werving & selectie meer geschikt voor jou. Bespreek jouw voorkeuren met je contactpersoon, zodat je het contract krijgt dat bij jou past!

Laboratoriumvacatures Rotterdam

ScientiQ heeft tal van leuke laboratoriumvacatures in Rotterdam. Jouw nieuwe droombaan zit daar vast ook bij! Bekijk snel ons aanbod en solliciteer meteen via de sollicitatiebutton. Wil je graag meer weten, of een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan gerust contact op. Tot snel!

Topvacatures in de kijker!

Kijk hier voor de nieuwste ScientiQ vacatures!

Onze specialisaties

Lees hier alles over de specialisaties van ScientiQ!

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.