Boundless in laboratory staffing
 
Wij zoeken
chemisch analisten
 

Laboratorium vacatures wo

Wanneer je een laboratoriumvacature zoekt op wo-niveau, wil je zeker weten dat je nieuwe baan uitdagend genoeg is. Je kunt daarbij vertrouwen op de service en expertise van ScientiQ. Dankzij onze contacten in de laboratoriumwereld zijn we altijd op de hoogte van de beste laboratoriumvacatures op wo-niveau.

Passende uitdaging
Wat je universitaire opleiding ook is, bij ScientiQ vind je een uitdaging die bij je past. Van moleculair bioloog tot test engineer en alles daar tussenin. Of je opleiding en ervaring nu meer op het chemische, biologische of medische vlak liggen; bij ScientiQ hebben we laboratoriumvacatures bij veel verschillende organisaties.

Diverse laboratoria
Bij ScientiQ vind je laboratoriumvacatures op wo-niveau in diverse branches. Zo hebben we vacatures in medische laboratoria en in de farmaceutische sector. Maar ook voor een baan in research & development of in wetenschappelijk onderzoek kun je bij ScientiQ terecht. Liever je expertise inzetten in food, waterkwaliteit of petrochemie? Ook daar hebben we laboratoriumvacatures.

Contractvormen
Wij vinden het belangrijk dat je arbeidscontract bij je past. Daarom stellen we, aan de hand van gesprekken met jou en met je opdrachtgever, een contract op dat beantwoordt aan jouw wensen en verwachtingen. Wil je ervaring opdoen in diverse laboratoria, dan is een uitzendcontract de ideale oplossing. Werk je liever op één vaste plaats? Dan is werving & selectie of een detacheringsovereenkomst meer geschikt voor jou.

Persoonlijke benadering
Bij ScientiQ willen we jou graag leren kennen. Écht leren kennen. Daarom nemen we, nadat je bij ons hebt gesolliciteerd op een laboratoriumvacature of je interesse hebt getoond in een loopbaan via ScientiQ, persoonlijk contact met je op om jouw wensen, expertises en talenten te inventariseren. Je hebt bij ons één aanspreekpunt voor al je vragen. En ook nadat je voor één van onze opdrachtgevers aan de slag bent gegaan, houden we contact.

Bekijk laboratoriumvacatures
Je vindt onze laboratoriumvacatures hier helder op een rij. Zit jouw ideale vacature op wo-niveau erbij? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag alles over de vacatures, onze werkwijze en de kansen en mogelijkheden die werken via ScientiQ jou biedt. 

Topvacatures in de kijker!

Kijk hier voor de nieuwste ScientiQ vacatures!

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.