Boundless in laboratory staffing
 
Wij zoeken
chemisch analisten
 

Laboratorium vacatures Zuid-Holland

Wanneer je op zoek gaat naar een laboratoriumvacature in Zuid-Holland, wil je zeker weten dat jouw nieuwe baan goed bij je past. Dat je er je talenten, kennis en vaardigheden in kwijt kunt en dat je voldoende uitdaging vindt in je werk. ScientiQ begrijpt jouw wensen en heeft laboratoriumvacatures die bij jou passen.

Persoonlijke aandacht
ScientiQ is dé staffing specialist voor laboratoriumvacatures. We werken in heel Nederland, dus ook in Zuid-Holland. In deze regio zijn regelmatig laboratoriumvacatures op mbo-, hbo- en wo-niveau, in diverse branches. Je kunt dus altijd de perfecte laboratoriumvacature vinden voor jouw opleiding en ervaring. Om er zeker van te zijn dat jij het naar je zin zult hebben in je nieuwe baan leren we jou eerst graag goed kennen. Zo kunnen we jou helpen bij het vinden van jouw ideale baan in Zuid-Holland. Ook wanneer je eenmaal in het laboratorium van één van onze klanten werkt, houden we contact met je. Je hebt één vaste contactpersoon, die je aanspreekpunt is voor al je vragen. Wel zo prettig!

Verschillende laboratoria
Bij ScientiQ vind je laboratoriumvacatures in Zuid-Holland in diverse branches en op verschillende expertisegebieden. Of je nu een baan zoekt in life sciences of in de (petro)chemie, in de medische of farmaceutische hoek of meer op foodgebied: ScientiQ heeft een breed aanbod laboratoriumvacatures op diverse niveaus. Diverse laboratoria in Zuid-Holland vertrouwen op onze expertise, wanneer ze een laboratoriumvacature te vervullen hebben.

Kansen en mogelijkheden
ScientiQ biedt laboratoriummedewerkers op alle niveaus veel kansen en mogelijkheden om zich te ontwikkelen. Zo kun je, wanneer je eenmaal een half jaar voor ons werkt, een training of cursus volgen via de ScientiQ Academy. Daarmee houd je jouw kennis up-to-date. Voor laboratoriummedewerkers uit het buitenland hebben we de DutchLab Experience, waarmee zij ervaring opdoen in een Nederlands laboratorium.

Contractvormen
Kies je voor werken via ScientiQ? Dan gaan we samen met jou op zoek naar de juiste contractvorm. Wil je veel ervaring opdoen in verschillende laboratoria in Zuid-Holland, dan is een uitzendcontract voor jou de beste keuze. Werk je liever langer op één plaats, dan is werving & selectie of detachering voor jou wellicht beter geschikt. Jouw contactpersoon bespreekt de mogelijkheden met jou en met onze opdrachtgever, zodat jij de contractvorm krijgt die het beste bij jou past.

Laboratoriumvacatures Zuid-Holland
ScientiQ heeft interessante laboratoriumvacatures in Zuid-Holland. Er zit er vast ook een bij die geknipt is voor jou! Bekijk hier ons aanbod en solliciteer direct via de sollicitatiebutton. Liever eerst kennismaken met ons? Neem dan gerust contact op. Tot snel!

Topvacatures in de kijker!

Kijk hier voor de nieuwste ScientiQ vacatures!

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.