Boundless in laboratory staffing
 
Wij zoeken
chemisch analisten
Nieuws
   

Nieuws

 • Iedere persoon een eigen dieet

  Superfoods, suikervrij eten of het Paleo dieet: er zijn zoveel verschillende voedingspatronen en diƫten. Maar welk dieet is het beste voor jou? Uit recent onderzoek blijkt nu dat iedere persoon behoefte heeft aan een dieet op maat.

 • Experimenteel ebola medicijn in gebruik genomen

  Een positieve ontwikkeling in de strijd tegen ebola: het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid heeft goedkeuring gegeven om een ebola medicijn dat in ontwikkeling is te gebruiken.

 • Betere match chemieopleiding en behoefte industrie

  De afgelopen 5 jaar is het aantal aanmeldingen voor chemische studies in Nederland sterk toegenomen. Zo konden Nederlandse universiteiten een toename van 20% noteren en hogescholen zelfs 34%. Daarnaast sluiten de curricula van chemieopleidingen op hbo en wo niveau steeds beter aan bij de vraag vanuit de industrie.

 • Laboratorium personeel nodig in de vakantie?

  Langzaam komt de zomer weer in zicht. Uw werknemers bereiden zich langzaam maar zeker voor op een welverdiende vakantie over de grens. En u? U maakt zich juist op voor een hectische periode. Met minder mensen, maar net zoveel werk. De enige grens die u zult bereiken, is die van uw personeelscapaciteit. Of toch niet? Wat dacht u van goed geschoolde vakantiekrachten van ScientiQ Staffing?

 • Banenplannen voor chemiesector

  De komende jaren wordt een bedrag van 20 miljoen euro beschikbaar gesteld om werkgelegenheid in de chemische sector te bevorderen.

 • Haal een internationale laboratorium specialist in huis met de Dutchlab Experience

  Stel dat u op zoek bent naar een nieuwe laboratorium specialist. Of wellicht naar een tijdelijke kracht voor drukke periodes. Waarom zou u zich dan beperken tot de Nederlandse arbeidsmarkt? Scientiq biedt u de kans om een hoog opgeleide stagiaire in dienst te nemen. Bekwame werknemers die reeds beschikken over de vereiste kwaliteiten en u veel werk uit handen kunnen nemen.

Topvacatures in de kijker!

Kijk hier voor de nieuwste ScientiQ vacatures!

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

Referenties

Lees hier alles over tevreden werknemers en werkgevers.

Onze specialisaties

Lees hier alles over de specialisaties van ScientiQ!