Boundless in laboratory staffing
 
Wij zoeken
chemisch analisten
Nieuws
   

Haal een internationale laboratorium specialist in huis met de Dutchlab Experience

Stel dat u op zoek bent naar een nieuwe laboratorium specialist. Of wellicht naar een tijdelijke kracht voor drukke periodes. Waarom zou u zich dan beperken tot de Nederlandse arbeidsmarkt? Scientiq biedt u de kans om een hoog opgeleide stagiaire in dienst te nemen. Bekwame werknemers die reeds beschikken over de vereiste kwaliteiten en u veel werk uit handen kunnen nemen.

Dutchlab Experience is een dienst van Scientiq waarbij hoog opgeleid laboratorium personeel (BSc, MSc, PhD) bij u aan de slag gaat in het kader van een werkervaringsplaats. Het gaat hier dan ook niet om een reguliere stagiaire die in opleiding is, maar om reeds afgestudeerde laboratorium specialisten die extra praktijkervaring willen opdoen. Een volwaardige extra medewerker voor uw bedrijf, maar dan wel tegen lage kosten.

Laboratorium personeel met grenzeloze ambitie

De kandidaten zijn uitgebreid gescreend en worden tijdens de periode dat zij in uw organisatie actief zijn door ons begeleid. Zo neemt Scientiq randzaken voor zijn rekening zoals huisvesting, verzekeringen en bieden wij een 24-uurs begeleiding. Een win-win situatie waarbij u niet alleen (tijdelijk) profiteert van een capabele werknemer, maar wellicht zelfs de perfecte aanvulling voor uw organisatie vindt.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Dutchlab Experience en de grenzeloze ambitie van onze kandidaten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

Topvacatures in de kijker!

Kijk hier voor de nieuwste ScientiQ vacatures!

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

Referenties

Lees hier alles over tevreden werknemers en werkgevers.

Onze specialisaties

Lees hier alles over de specialisaties van ScientiQ!