Boundless in laboratory staffing
 
Wij zoeken
chemisch analisten
Nieuws
   

Laboratorium personeel nodig in de vakantie?

Langzaam komt de zomer weer in zicht. Uw werknemers bereiden zich langzaam maar zeker voor op een welverdiende vakantie over de grens. En u? U maakt zich juist op voor een hectische periode. Met minder mensen, maar net zoveel werk. De enige grens die u zult bereiken, is die van uw personeelscapaciteit. Of toch niet? Wat dacht u van goed geschoolde vakantiekrachten van ScientiQ Staffing?

Gemotiveerde en vakkundige vakantiekrachten voor uw laboratorium

ScientiQ Staffing is een dynamisch en innoverend bedrijf, gespecialiseerd in het detacheren van middelbaar en hooggeschoolde laboranten en aanverwant laboratoriumpersoneel. Oftewel: slimme laboratorium studenten uit Nederland én de rest van Europa die deze zomer hun eigen grenzen willen verleggen!

Bent u op zoek naar gemotiveerde en vakkundige vakantiekrachten in het laboratoriumwezen? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Wij spreken uw vakantieplanning graag persoonlijk met u door. Wij wensen u alvast een onbezorgde vakantie!

Vakantiewerk in het laboratorium?

Laboratorium studenten opgelet! Wil jij deze zomervakantie je grenzen eens op een andere manier verleggen? Scientiq Staffing biedt een uitgebreid aanbod aan tijdelijke vacatures in een dynamische laboratorium omgeving. Meld je dus aan als vakantiekracht bij ScientiQ en ga deze vakantie aan de slag.

Topvacatures in de kijker!

Kijk hier voor de nieuwste ScientiQ vacatures!

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

Referenties

Lees hier alles over tevreden werknemers en werkgevers.

Onze specialisaties

Lees hier alles over de specialisaties van ScientiQ!