Boundless in laboratory staffing
 
Wij zoeken
chemisch analisten

Werknemer

Lees hier de verhalen van personeel dat wij aan een baan hebben geholpen en lees de verhalen van onze internationale stagiaires en hun eerste stappen op de arbeidsmarkt!

 • Kitti deed veel ervaring op in moleculaire biologie

  Kitti deed veel ervaring op in moleculaire biologie

  Dankzij het Dutchlab Experience-project heb ik een jaar als stagiair gewerkt bij Limagrain. Ik heb veel ervaring opgedaan binnen plant moleculaire biologie. Ik had het erg naar mijn zin binnen een perfect team met vriendelijke en behulpzame collega's.

 • Barbara wil na de Dutchlab Experience graag in Nederland studeren

  Ik heb een leuk en leerzaam jaar in Nederland gehad, door de Dutchlab Experience. Ik heb gewerkt als Microbiologisch Analist bij ALcontrol Food & Water in Oosterhout. Ik heb vriendelijke mensen leren kennen en een hoop geleerd over microbiologie en de Nederlandse cultuur.

 • Marianna begon als stagiair en heeft nu een managementfunctie

  Marianna begon als stagiair en heeft nu een managementfunctie

  Ik heb eerst voor ScientiQ gewerkt tijdens de Dutchlab Experience, als stagiair GC-analist bij een onderdeel van Eurofins. Dat paste goed bij mijn studie en onderzoek naar pesticiden met GC. Deze werkervaring sloot precies aan bij mijn theoretische kennis.


 • Kamila begon aan haar internationale carrière via ScientiQ

  Ongeveer een jaar nadat ik bij ScientiQ had gesolliciteerd, werd ik gebeld met een interessant aanbod voor een baan in Nederland. Ik was niet helemaal overtuigd of ik mijn leven, vrienden en baan zou moeten achterlaten voor iets dat totaal nieuw en onbekend was.

   

   

 • Judit werkte voor ScientiQ tijdens de Dutchlab Experience 2011

  Judit werkte voor ScientiQ tijdens de Dutchlab Experience 2011

  Ik heb gewerkt voor ScientiQ tijdens de Dutchlab Experience, als Microbiologisch Analist bij ALcontrol Food & Water. Ik heb werkervaring opgedaan binnen een goed team met vriendelijke en behulpzame collega's.

 • Aissam vond zijn eerste baan via ScientiQ

  Aissam vond zijn eerste baan via ScientiQ

  Na mijn afstudeerstage van het HLO in de zomer van 2011 ben ik actief op zoek gegaan naar een leuke en uitdagende baan. Hierbij kwam ik op internet een vacature van ScientiQ tegen, die mij enorm aansprak.

 • Monika uit Hongarije heeft al op diverse projecten in Nederland gewerkt

  Monika uit Hongarije heeft al op diverse projecten in Nederland gewerkt

  Ik ken Remco Lanooij al uit zijn vorige functie, toen ik drie jaar geleden in Nederland aankwam. Ik volgde de ontwikkelingen van zijn nieuwe bedrijf ScientiQ Staffing vanaf het begin en toen ik besloot om te stoppen met mijn baan heb ik direct contact met hem opgenomen.

 • Ewa uit Polen vond haar eerste Nederlandse baan via ScientiQ

  Ewa uit Polen vond haar eerste Nederlandse baan via ScientiQ

  Ik kwam in aanraking met ScientiQ via een food & chemie vacaturesite. Omdat ik een opleiding en ervaring heb in food en chemie heb ik mijn CV gestuurd. Kort daarna werd ik uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek en niet lang daarna kreeg ik mijn eerste aanbod.

 • Jenny vond haar vakantiebaan via ScientiQ

  Jenny vond haar vakantiebaan via ScientiQ

  In de zomer van 2010 was ik op zoek naar vakantiewerk. Ik zat in het vierde jaar van het MLO en wilde voordat ik verder ging studeren nog wat werkervaring opdoen. Via internet zag ik een advertentie van ScientiQ Staffing en besloot ik een mailtje te sturen.

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

Topvacatures in de kijker!

Kijk hier voor de nieuwste ScientiQ vacatures!