Boundless in laboratory staffing
 
Wij zoeken
chemisch analisten

Jenny vond haar vakantiebaan via ScientiQ

Jenny vond haar vakantiebaan via ScientiQ

In de zomer van 2010 was ik op zoek naar vakantiewerk. Ik zat in het vierde jaar van het MLO en wilde voordat ik verder ging studeren nog wat werkervaring opdoen. Via internet zag ik een advertentie van ScientiQ Staffing en besloot ik een mailtje te sturen. Ik kreeg al snel een uitnodiging om kennis te maken.

Kennismaking

Tijdens deze kennismaking kreeg ik een presentatie over ScientiQ Staffing en wat ze voor mij konden betekenen. Ik kon die zomer aan de slag bij een waterlaboratorium. Omdat dit bedrijf moeilijk met het openbaar vervoer te bereiken is, werd er vervoer geregeld. Tijdens de periode dat ik werkzaam was, controleerde ScientiQ Staffing of ik het er naar mijn zin had en hebben ze mij op de werkplek bezocht.

Baan na mijn studie

Na deze korte arbeidsovereenkomst heb ik nog steeds regelmatig contact met ScientiQ. Afgelopen zomer mocht ik ook deelnemen aan een tweedaagse cursus GC/MS via de ScientiQ Academy, waar ik veel aan heb gehad tijdens mijn vervolgstudie aan het HLO. Door deze persoonlijke benadering heb ik het vertrouwen dat ik, als ik straks afstudeer, een goede werkgever in het vooruitzicht heb.

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

Topvacatures in de kijker!

Kijk hier voor de nieuwste ScientiQ vacatures!