Boundless in laboratory staffing
 
Wij zoeken
chemisch analisten

Monika uit Hongarije heeft al op diverse projecten in Nederland gewerkt

Monika uit Hongarije heeft al op diverse projecten in Nederland gewerkt

Ik ken Remco Lanooij al uit zijn vorige functie, toen ik drie jaar geleden in Nederland aankwam. Ik volgde de ontwikkelingen van zijn nieuwe bedrijf ScientiQ Staffing vanaf het begin en toen ik besloot om te stoppen met mijn baan heb ik direct contact met hem opgenomen.

Dankzij de vriendelijke sfeer en het gelijkwaardige sollicitatiegesprek voelde ik mij direct op mijn gemak. Al na anderhalve maand kon ik via ScientiQ aan de slag op een project bij een waterlab.  

ScientiQ Academy

Groot voordeel van ScientiQ is dat ze niet alleen werk voor je zoeken, maar ook nog bruikbare cursussen bieden via de ScientiQ Academy. Ik koos voor de basiscursus Nederlands, gegeven door hun eigen Nederlandse lerares. Ik had het erg naar mijn zin tijdens de lessen en ik ontmoette daar ook veel andere internationale medewerkers, die in een soortgelijke situatie zaten als ik. Ook al is de cursus nu voorbij, wij hebben nog steeds veel onderling contact.

Het ScientiQ-team maakt werk van de professionele ontwikkeling van haar medewerkers. Na het project bij het waterlab hebben ze mij direct aan de slag gezet bij Shell Pernis, de grootste olieraffinaderij van Europa. Een grote uitdaging en een grote stap in mijn carrière. Ik heb vaak contact met het ScientiQ-team, zij monitoren mijn werk regelmatig, zijn erg behulpzaam en ik voel mij altijd welkom met mijn vragen en opmerkingen.

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

Topvacatures in de kijker!

Kijk hier voor de nieuwste ScientiQ vacatures!