Boundless in laboratory staffing
 
Wij zoeken
chemisch analisten
 

Vacatures in de olie en gasindustrie

Een (nieuwe) baan in een uitdagende sector waar jij als laboratoriumspecialist het beste in jezelf naar boven haalt? Bekijk dan onze vacatures in de olie en gasindustrie en ga op zoek naar de baan die bij jou past.

Werken in de olie en gasindustrie

Scientiq is al jarenlang specialist in recruitment voor de olie en gasindustrie. We beschikken dan ook over een breed netwerk van opdrachtgevers binnen deze sector. Voor deze bedrijven, zowel grote als kleinere spelers, zoeken we regelmatig kandidaten voor functies zoals chemisch laborant, chemisch analist, biochemisch chromatografisch analist en onderzoeker.

De olie en gasindustrie als werkgever

De olie en gasindustrie is een dynamische sector die je uitdaagt om het beste in jezelf naar boven te halen en waarin je komt te werken in een werkomgeving met laboratoria met de modernste technologie. Ook staat werken in de olie en gasindustrie bekend om zijn uitstekende salarissen en secundaire arbeidsvoorwaarden en uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden. Een mooi vooruitzicht dus als jij aan de slag wilt deze sector.

Benieuwd welke functie het beste bij jou past? Vraag het aan onze adviseurs en bekijk ook direct onze laboratorium vacatures in de olie en gasindustrie.

Werken in de gas en olieindustrie

Op zoek naar een uitdagende laboratorium functie in de gas en olieindustrie? Klik hier voor meer informatie.

Nieuws olie en gasindustrie

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.