Boundless in laboratory staffing
 
Wij zoeken
chemisch analisten
 

Werken in de milieusector

Scientiq is een gespecialiseerd bemiddelingsbureau voor vacatures en personeel in de milieusector. De milieusector is een brede branche met werkvelden als bodem, milieumanagement, ecologie en duurzaamheid & energie. Daarnaast is het een branche die steeds belangrijker wordt door de toenemende focus op duurzaamheid en striktere regelgeving op milieugebied. Een ontwikkeling waardoor de vraag naar gekwalificeerde laboratorium professionals komende jaren alleen maar zal toenemen.

Vacatures in de milieusector

Scientiq beschikt over een uitgebreid netwerk binnen de milieusector en goede kennis van de milieumarkt. Zo weten we wat er speelt en begeleiden we jou naar een passende vacature als bijvoorbeeld chemisch specialist, allround laborant of specialistisch onderzoeker in de milieusector. Hierbij zoeken we zowel laboratorium professionals voor vaste als tijdelijke banen en werken we voor opdrachtgevers in heel Nederland. Volop mogelijkheden dus als jij wilt werken in de milieusector.

Dus wil jij werken in de milieusector? Bekijk dan direct onze vacatures in de milieusector of neem contact op voor meer informatie.

Vacatures milieusector

Wil jij werken in de milieusector? Bekijk dan onze actuele vacatures voor laboratorium personeel.

Nieuws milieusector

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.