Boundless in laboratory staffing
 
Wij zoeken
chemisch analisten
 

Werken in de olie en gasindustrie

Wil jij werken in de olie en gas industrie? Bekijk dan onze actuele vacatures voor laboratorium personeel in deze industrie. Als specialist in laboratorium personeel hebben wij een breed netwerk in deze sector waardoor we regelmatig vacatures bij interessante opdrachtgevers aanbieden.

De olie en gasindustrie als werkgever

Werken in de olie en gas industrie betekent werken in een dynamische high tech omgeving. Een uitdagende sector die vooral bekend is door grote bedrijven zoals Shell, TOTAL, BP en Chevron. Ook voor laboratorium specialisten heeft deze sector veel te bieden. Zo kunt u onder andere rekenen op een uitstekend salaris, veel ruimte voor ontwikkeling en een dynamische werkomgeving waarin u omringd wordt door vakmensen.

Een laboratorium functie in de olie en gasindustrie?

Scientiq is recruitmentspecialist binnen de olie en gasindustrie en biedt uitdagende vacatures voor laboratorium personeel. Zo bieden we regelmatig vacatures voor functies zoals chemisch laborant, chemisch analist, onderzoeker en biochemisch chromatografisch analist.

Benieuwd welke functie het beste bij jou past? Vraag het aan onze adviseurs en bekijk ook direct onze laboratorium vacatures in de olie en gasindustrie.

Vacatures olie en gasindustrie

Wil jij werken in de olie en gasindustrie? Bekijk dan onze actuele vacatures voor laboratorium personeel.

Nieuws olie en gasindustrie

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.