Boundless in laboratory staffing
 
Wij zoeken
chemisch analisten
 

Werken in de voedingsmiddelenindustrie/ foodsector

De voedingsmiddelenindustrie staat bekend om zijn dynamische karakter, strikte kwaliteitsnormen en continue focus op innovatie. De voedingsbranche is dan ook een uitdagende sector om aan de slag te gaan. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de voedingsmiddelenindustrie? Of juist op zoek naar een startersfunctie in de foodsector? Bekijk dan actuele vacatures binnen de voedingsmiddelenindustrie en vind de baan die bij jou past. Als specialist in laboratorium vacatures biedt Scientiq een professionele begeleiding op weg naar de volgende stap in jouw succesvolle carrière.

Voordelen werken in de voedingsmiddelenindustrie

Werken in de voedingsmiddelenindustrie of foodsector biedt de volgende voordelen:

• Deze sector is een stabiele werkgever met een hoge baanzekerheid

• Een goed salaris

• Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Een laboratorium functie in de foodsector?

Scientiq bemiddelt voor uiteenlopende laboratorium functies in de voedingsindustrie bij bedrijven in heel Nederland. Zo hebben we bijvoorbeeld regelmatig vacatures voor chemisch laborant, chemisch analist, analytical customerservice manager en biochemisch chromatografisch analist.

Benieuwd welke functie het beste bij jou past? Vraag het aan onze adviseurs en bekijk ook direct onze laboratorium vacatures in de voedingsmiddelenindustrie.

Wil jij werken in de voedingsmiddelenindustrie? Bekijk dan onze actuele vacatures voor laboratorium personeel.

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.