Boundless in laboratory staffing
 
Wij zoeken
chemisch analisten

Contractvormen voor werkgevers

Iedere persoon en ieder bedrijf is anders. ScientiQ Staffing levert daarom maatwerk contracten, afgestemd op uw personele wensen en behoeften. Deze overeenkomsten zijn meestal gebaseerd op één van onze veel voorkomende contractvormen.

Uitzendovereenkomst

Een tijdelijke overeenkomst waarbij u op projectmatige basis wordt ondersteund door een van onze goed geschoolde vakspecialisten. Het flexibele karakter van deze overeenkomst heeft als voordeel dat u en de betreffende werknemer niet aan een vaste periode gebonden zijn. Een ideale tijdelijke oplossing waarbij u weinig tot geen risico loopt. Onze tijdelijke contracten vallen onder de NBBU CAO, zodoende kunt u bij ons ook terecht voor zeer korte periodes. U heeft altijd de mogelijkheid de kandidaat na een een bepaalde periode een 

Werving & Selectie

Bent u op zoek naar een vaste werknemer? Dan kunt u de werving en selectie ervan bij ScientiQ Staffing onderbrengen. De geselecteerde kandidaat treedt dan direct bij u in dienst. U profiteert van de snelheid en het uitgebreide netwerk van ScientiQ Staffing, maar houdt de kennis binnen uw eigen organisatie. ScientiQ hanteert een zeer competatieve recruitmentfee. 

Een vaste medewerker van ScientiQ Staffing

Bent u voor een project of bepaalde opdracht op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige medewerker? Een kandidaat die op korte termijn inzetbaar is en snel ingewerkt kan worden? Iemand die weet wat er van hem/haar verwacht wordt en daar op professionele manier op inspeelt? Dan kunt u gebruik maken van onze vaste poule van vakspecialisten. Deze mensen zijn in vaste dienst bij ScientiQ Staffing, en dát biedt voordelen. U hoeft zich geen zorgen te maken over personele kwesties en kunt zich, samen met de werknemer, direct op het werk richten.

Payrolling

Heeft u zelf een medewerker die u graag in wilt zetten, maar wilt u deze kandidaat niet rechtstreeks in dienst nemen? ScientiQ kent aantrekkelijke tarieven om deze medewerker bij u te werk te stellen. U levert de kandidaat bij ons aan en deze gaat tegen een sterk gereduceerd tarief voor u aan de slag. 

Onze specialisaties

Lees hier alles over de specialisaties van ScientiQ!

Referenties

Lees hier alles over tevreden werknemers en werkgevers.