Boundless in laboratory staffing
 
Wij zoeken
chemisch analisten

Onze kracht: internationale krachten

Marktonderzoeken wijzen uit dat er forse tekorten zijn aan geschoold laboratoriumpersoneel. Tekorten die in de toekomst alleen maar zullen toenemen. Ervaart u dit probleem al binnen uw bedrijf? Dan biedt ScientiQ Staffing dé oplossing voor u: een werknemer uit het buitenland, die graag zijn/haar kansen en ambities waarmaakt in Nederland!

Procedure internationaal personeel

Geeft u ScientiQ Staffing de opdracht voor het verwerven van een internationale kracht? Dan nemen wij een deel van de immigratie en inburgering van de werknemer voor onze rekening. Hierbij kunt u denken aan de aanvraag van het burgerservicenummer en de zorgverzekering, het regelen van Nederlandse taalles via de ScientiQ Academy, diplomawaardering, het aanreiken van modules over onze cultuur, etc.. Ook de huisvesting en het vervoer van de medewerker kunnen wij uit handen nemen.

En u?

U heeft uw handen vrij om zich, samen met de kandidaat, op het daadwerkelijke werk te richten. Wij werven onze buitenlandse kandidaten middels onze eigen website, advertenties, vacaturesites, internationale business partners en via onze contacten met diverse universiteiten in Europa. Kandidaten die wij bij u voorstellen hebben wij altijd persoonlijk gesproken en zijn op de hoogte van uw vacature en uw bedrijf.

Onze specialisaties

Lees hier alles over de specialisaties van ScientiQ!

Referenties

Lees hier alles over tevreden werknemers en werkgevers.