Boundless in laboratory staffing
 
Wij zoeken
chemisch analisten

Internationale Stagiaires

 

Dutchlab Experience...

Het aanbieden van een werkervaringsplaats binnen de Dutchlab Experience, vraagt van uw organisatie weinig begeleiding. Het doel van de internationale stagiaires is puur het opdoen van werkervaring. Ze hoeven géén onderzoek te doen of uitgebreide verslagen te schrijven. Zij moeten 'meters' gaan maken, meewerken dus om zo breder en completer opgeleid te raken. 

Wat is het voordeel voor uw organisatie? 

De stagiaires gaan tegen relatief lage kosten meewerken binnen uw organisatie, waardoor ze veel werk uit handen kunnen nemen. Verder is het voor u wellicht ook een prima overbrugging van bijvoorbeeld een hectische vakantieperiode in de zomer. 

De voordelen voor u op een rijtje: 

  • Hoog opgeleide kandidaten (BSc, MSc, of zelfs PhD) in iedere richting binnen het laboratorium;
  • Een volwaardige werknemer tegen relatief lage kosten;
  • Alle organisatorische en administratieve zaken worden door ScientiQ uit handen genomen
  • Na de stage mogelijkheden tot kosteloos overnemen
  • Kandidaten worden na een uitgebreide screening aangeboden met een uitgebreid CV met veel informatie over hun persoonlijkheid en motivatie voor het project.
  • Er is bovendien de mogelijkheid om de kandidaten vooraf per Skype, of persoonlijk te interviewen. 

Het project is inmiddels zeer succesvol bij bedrijven als Alcontrol Food & Water en Laboratorium Zeeuws Vlaanderen. Indien u vragen heeft over het project, of wanneer u graag CV's van kandidaten ontvangt, kunt u ons bereiken op 076-548 13 20. Wij staan u graag te woord.

Eric van ALcontrol:

Ik doe al langer zaken met ScientiQ, met name vanwege de persoonlijke benadering en de mogelijkheid van internationaal personeel.

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.