Boundless in laboratory staffing
 
Wij zoeken
chemisch analisten

Onze procedure bij werkgevers

Iedere match begint met een persoonlijk gesprek. Niet alleen met de kandidaat, ook met รบ! Wij maken graag kennis met uw bedrijf, uw kernwaarden, uw mensen en bedrijfscultuur. Op basis daarvan kunnen wij precies inschatten welke kandidaat er in uw organisatie past.

Van zoekopdracht naar kandidaat

Heeft u een vacature openstaan voor een laborant, analist, R&D engineer of andere aanverwante functie? Dan plaatsen wij een zoekopdracht binnen onze bestaande database en via onze wervingskanalen. Nationaal, maar ook internationaal. Na gesprekken met eventueel geschikte kandidaten, stellen wij deze middels een CV en begeleidend schrijven aan u voor.

Van kandidaat naar overeenkomst

Wanneer u uit onze selectie een keuze heeft gemaakt, arrangeren wij een persoonlijk interview tussen u en de betreffende kandidaat. Indien u beiden aangeeft met elkaar verder te willen, dan zetten wij de detacheringsprocedure in gang. De kandidaat kan dan op het gewenste moment bij u beginnen. Mocht u iemand uit het buitenland willen aannemen, zorgen we er tevens voor dat alle zaken omtrent de inburgering geregeld worden.

Van overeenkomst naar overname

Indien gewenst heeft u de mogelijkheid om onze kandidaat na bepaalde tijd zelf in dienst te nemen. De voorwaarden voor het inlenen en eventuele overname bespreken wij graag verder met u in een persoonlijk gesprek.

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

Referenties

Lees hier alles over tevreden werknemers en werkgevers.

Onze specialisaties

Lees hier alles over de specialisaties van ScientiQ!