Boundless in laboratory staffing
 
Wij zoeken
chemisch analisten

Contractvormen voor werknemers

Eerste vereiste voor een succesvolle carrière is een contract dat bij je past. Aan de hand van onze persoonlijke intake en de gesprekken met de opdrachtgever stellen we een arbeidsovereenkomst op die geheel is afgestemd op jouw situatie. Deze overeenkomst is meestal gebaseerd op een van de volgende veel voorkomende contractvormen:

Uitzendcontract

Een tijdelijke overeenkomst waarbij je de opdrachtgever op projectmatige basis ondersteunt. Een contractvorm waarbij weinig tot geen bindende afspraken worden gemaakt en die na de projectperiode wordt beëindigd. Zeer geschikt voor kandidaten die van vrijheid en flexibiliteit houden, of tijdelijk zonder werk zitten en extra ervaring op willen doen. Onze uitzendcontracten vallen onder de NBBU CAO. 

Werving & Selectiecontract

ScientiQ Staffing gaat op zoek naar een passende opdrachtgever, waarna je op basis van detachering aan het werk gaat. Na deze detacheringsperiode treed je in vaste dienst bij de betreffende werkgever.

Werving & Selectie

ScientiQ Staffing gaat op zoek naar een passende opdrachtgever, waarna je direct bij deze werkgever in dienst treedt. 

Vast dienstverband bij ScientiQ Staffing

Je maakt deel uit van ons vaste team van professionals die ingezet worden op de meest uitdagende en interessante projecten bij onze opdrachtgevers. Treed je in vaste dienst bij ScientiQ Staffing, dan profiteer je van vele voordelen en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden!

Topvacatures in de kijker!

Kijk hier voor de nieuwste ScientiQ vacatures!

Marianna begon als stagiair en heeft nu een managementfunctie

Ik heb eerst voor ScientiQ gewerkt tijdens de Dutchlab Experience, als stagiair GC-analist bij een onderdeel van Eurofins. Dat paste goed bij mijn studie en onderzoek naar pesticiden met GC. Deze werkervaring sloot precies aan bij mijn theoretische kennis.