Boundless in laboratory staffing
 
Wij zoeken
chemisch analisten

Onze werkwijze

Continu innoverend en inspirerend zijn. Dat is waar ScientiQ Staffing voor staat. Wij bieden je de beste carrièremogelijkheden waarbij je continu je grenzen kan verleggen om uiteindelijk je top te bereiken. Hoe? Door middel van een persoonlijke aanpak die volledig aansluit op jóuw wensen!

Persoonlijk contact

ScientiQ Staffing leert jou graag kennen. Persoonlijk kennen. Want alleen zo kunnen we een werkgever voor je vinden die qua functie en bedrijfscultuur op jouw wensen aansluit. Maar ook na de wervingsprocedure houden we graag contact met je. Zo kun je tijdens de detacheringsperiode altijd bij ons terecht voor vragen, loopbaanadvies, informatie over opleidingen, etc.

Eén vast aanspreekpunt

Bij ScientiQ Staffing heb je altijd één vaste contactpersoon. Een adviseur die volledig op de hoogte is van jouw situatie en die jou gedurende het gehele traject persoonlijk opvolgt. Je hoeft je verhaal dus maar één keer uit te leggen en dat is wel zo makkelijk!

Werken zoals jij dat wilt

In het vinden van de juiste baan kijken we niet alleen naar het bedrijf en de functie. Ook de contractvorm laten we, uiteraard in overleg met de opdrachtgever, zo veel mogelijk aansluiten op jouw persoonlijke wensen. Houd je van flexibiliteit en vrijheid? Of heb je liever meer zekerheid? Bij ScientiQ Staffing zorgen we ervoor dat je aan het werk gaat zoals jij dat wilt!

Bekijk ook eens onze brochure voor meer informatie.

Weblog

ScientiQ Staffing is per 1 april 2019 verhuisd naar de Etnastraat 20, 4814 AA in Breda.