Boundless in laboratory staffing
 
Wij zoeken
chemisch analisten

Onze werkwijze

Continu innoverend en inspirerend zijn. Dat is waar ScientiQ Staffing voor staat. Wij bieden je de beste carrièremogelijkheden waarbij je continu je grenzen kan verleggen om uiteindelijk je top te bereiken. Hoe? Door middel van een persoonlijke aanpak die volledig aansluit op jóuw wensen!

Persoonlijk contact

ScientiQ Staffing leert jou graag kennen. Persoonlijk kennen. Want alleen zo kunnen we een werkgever voor je vinden die qua functie en bedrijfscultuur op jouw wensen aansluit. Maar ook na de wervingsprocedure houden we graag contact met je. Zo kun je tijdens de detacheringsperiode altijd bij ons terecht voor vragen, loopbaanadvies, informatie over opleidingen, etc.

Eén vast aanspreekpunt

Bij ScientiQ Staffing heb je altijd één vaste contactpersoon. Een adviseur die volledig op de hoogte is van jouw situatie en die jou gedurende het gehele traject persoonlijk opvolgt. Je hoeft je verhaal dus maar één keer uit te leggen en dat is wel zo makkelijk!

Werken zoals jij dat wilt

In het vinden van de juiste baan kijken we niet alleen naar het bedrijf en de functie. Ook de contractvorm laten we, uiteraard in overleg met de opdrachtgever, zo veel mogelijk aansluiten op jouw persoonlijke wensen. Houd je van flexibiliteit en vrijheid? Of heb je liever meer zekerheid? Bij ScientiQ Staffing zorgen we ervoor dat je aan het werk gaat zoals jij dat wilt!

Bekijk ook eens onze brochure voor meer informatie.

Weblog

Wij bestaan 3 jaar! En dat vieren wij!

Indien er voor uw organisatie een kandidaat voor 1 december 2012 start via ScientiQ, geven wij een gratis veiligheidscursus weg!  De actie geldt zowel voor detachering als werving en selectie en is bestemd voor u of voor één van uw medewerkers.

Eind november geeft de ScientiQ Academy i.s.m. Avans+ in Breda de cursus “Veiligheid in het Laboratorium”. Wij staan klaar om voor u de juiste medewerkers te zoeken en zien uw aanvragen graag tegemoet. 

ScientiQ Staffing BV - Boundless in Laboratory Staffing

 

 

 

 

Samen met Ibizz en Clickr hebben wij de laatste maanden hard gewerkt aan onze nieuwe website. En met resultaat, hij staat sinds vandaag online! Wij hopen iedereen nog beter te kunnen informeren en verder te helpen in de zoektocht naar een baan of de juiste medewerker.

Meest opvallende wijziging aan onze website is het login gedeelte voor werknemers en het login gedeelte voor werkgevers. Werknemers van ScientiQ kunnen voortaan online hun gewerkte uren inboeken, loonstroken raadplegen en printen en hun gegevens checken. Onze opdrachtgevers kunnen voortaan online de uren accorderen, facturen raadplegen en printen, hun openstaande aanvragen controleren en hun verdere gegevens nakijken.

Wij zijn benieuwd naar jullie reacties, suggesties en eventuele op- en aanmerkingen! Bedankt hiervoor!

 ScientiQ verhuist vanaf 1 juni 2016 naar een nieuw kantoor, Mozartlaan 7 4837 EH in Breda